Ford SPRINT pilot projekt az R&R Software támogatásával

A Ford SPRINT projekt célja, hogy a Ford márkakereskedések – az eddig meglévők mellett – újabb eszközöket kapjanak az optimális alkatrész-készlet kialakítására és fenntartására. A SPRINT – mint központi készletgazdálkodási eszköz – további elemzési és összehasonlítási funkciókat kínál majd a márkakereskedéseknek.


2000px-Ford_Motor_Company_Logo


Az R&R Software cDMS márkakereskedői csomagot használó ügyfelei részére már eddig is számos funkció is automatizmus adott volt: többek közt a Pareto-elv alapú alkatrész-kategorizálás, a fogyásalapú készletfeltöltő rendelési javaslatok generálása, valamint a szezonalitások kezelése. A projekt után ezek egészülnek ki a SPRINT központi készletgazdálkodás által biztosított funkciókkal: így szélesebb körű piaci adatok alapján csökkenthető az elfekvő és holtkészlet, valamint optimalizálható az alkatrész-rendelés folyamata, javítva az ügyfél-kiszolgálást, ezen keresztül pedig az elégedettséget.


Az R&R Software 15 évnyi, a gépjármű-márkakereskedői rendszerekkel kapcsolatos tapasztalatával segíti a SPRINT pilot projektet, hozzájárulva az interfész magyarországi minősítésének megszerzéséhez.


További részletek

2016-07-08